Moldplus

CAD/CAM software

Moldplus je jedan od najpopularnijih (plug-in) za osnovni paket Mastercam

Opširnije

Robotmaster

Robotmaster je moderno rješenje offline programiranja robota unutar Mastercama

Opširnije

Vericut

CAD/CAM software

Vericut je danas najpoznatija kompleksna simulacija stroja

Opširnije

Moldplus

CAD/CAM software

Moldplus je jedan od najpopularnijih (plug-in) za osnovni paket Mastercam

Opširnije

Robotmaster

Robotmaster je moderno rješenje offline programiranja svih marki robota unutar Mastercamovog sučelja. Ako želite najbolje za vašeg robota, to je definitivno Robotmaster, jer je sva konkurencija daleko iza. Proivođač ovog dodatnog programa (plug-in) je u Kanadi radi potrebe za programiranjem velikih količina robota za glodanje krenuo u razvoj nečeg potpuno novog. Do tada su postojali samo programi proizvođača robota kao samostalni sistemi sa mogućnošću importiranja 5-osnog NC programa... Ideja integracije simulacije robota i optimizacije sa generiranjem 6- i više-osnog ispisa programa za robota u neki od postojećih CAM softvera bila je sasvim nova i unikatna na tržištu! Kako im je bila želja napraviti najbolje sučelje za robote, trebalo je za osnovu uzeti i neki od CAM programa koji su u samom svjetskom vrhu i tako je odluka pala na Mastercam.

Programiranje robota Programiranje robota
Programiranje robota Programiranje robota

Robotmaster vam donosi integrirano rješenje programiranja, simulacije, izbjegavanje točki singularnosti, optimizacije i na kraju generiranja NC koda za sve svjetski najpoznatije marke robota. Zaboravite programiranje konture po »teach-in« načinu! Sve to je prošlost, otkada možemo pomoću Mastercama i Robotmastera svakog robota voditi kao da je običan 5-osni CNC stroj. Pogotovo će vam Robotmaster ponuditi najviše od svega, kad u vašoj proizvodnji trebate obrezivanje gotovih komada sa glodalom, laserom, waterjetom, 3D obradu glodanja, brušenje, čišćenje, poliranje, nanošenje boje...

Programiranje robota Programiranje robota

I kad dođete do kompleksnijih problema, Robotmaster ne ostaje samo na 6-osnom programiranju robota! Sve skupa se može proširiti još na više osi kada robota stavite na dodatnu linearnu ili komad stavite na dodatnu rotacijsku os. Kod brušenja i čišćenja komada, često dolazi i do problema kada robot nosi komad koji se obrađuje, a alat (npr. brusna traka) stoji negdje fiksno. Sve takve kombinacije za Robotmaster nisu ni najmanji problem!

Trenutno u kompletu podržavamo sa programiranjem, optimizaciju i simulaciju robota svih najpoznatijih marki: Kuka, ABB, Yaskawa-Motoman, Fanuc, Staubli, Comau, Denso i Mitsubishi.

Pratite nas

Pratite nas puten naših društvenih mreža te budite informirani o novim pogodnostima Mastercama. 

Fb logo  gplus logo  youtube logo  linkedin logo

 

 

Kontaktirajte nas

camteh logo w200w

   Camteh d.o.o.
   Slavka Krautzeka 78
   51000 Rijeka

   Adresa ureda:
   Radnička cesta 45
   51000 Rijeka

   GSM:  +385 99 540 98 00
   info@mastercam.hr
   www.mastercam.hr